Lucky me! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Sanne - WaarBenJij.nu Lucky me! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Sanne - WaarBenJij.nu

Lucky me!

Door: Sanne

Blijf op de hoogte en volg Sanne

06 Augustus 2011 | Nederland, Amsterdam

Hallo allemaal!

Yesss ik kan weer een reisdagboek bijhouden! Dat was weer een tijd geleden, maar het werd weer een keer tijd!
Helaas zijn de meeste foto's van Aruba verdwenen. Mijn berichten van Barcelona verplaatst naar een andere site, die nu ineens een Zweedse site is geworden (?).
Laat ik het dit keer maar weer eens proberen bij waarbenjij.nu.

Dit verslag heeft als titel Lucky me! Ik zal voor iedereen even uitleggen waarom.
Ik werk naast mijn studie bij de Heineken Experience in Amsterdam. Naast de reguliere werkzaamheden zijn er soms mooie evenementen waar je kunt werken. Hiervoor word je gevraagd en vaak zit hier een selectie aanvast. Zo gingen een aantal collega’s naar de Super Cup in Monaco of naar de Champions League in Londen.

Ook sponsort Heineken voor de vierde keer de Rugby World Cup. Voorgaande jaren was dit in Zuid-Afrika, Australië en Frankrijk. Dit jaar is het in Nieuw-Zeeland en ik mag daar 3 weken samen met 4 andere collega’s werken! Gekkenhuis en allemaal zo onwerkelijk!!
Voornamelijk zal ik daar gaan werken in de skybox van Heineken, geef ik tapinstructies en ben ik bar manager. Ik sta dus niet tussen de supporters, maar bij de familie Heineken zelf, Heineken Internationaal en nog veel meer mensen die belangrijk zijn voor Heineken.

Na maanden gewacht te hebben weet ik eindelijk dat ik 4 oktober vertrek, dat ik een overstap in Kuala Lumpur heb en 6 oktober aankom in Auckland. Het mooiste van allemaal is dat alles wordt betaald! Vliegtickets én accommodatie!
En daarnaast mocht ik zelf beslissen wanneer ik weer terug zou willen, want dan kon men daar rekening mee houden met het boeken van de ticket. Ik moest diezelfde middag doorgeven tot wanneer ik wilde blijven, veel bedenk tijd had ik dus niet. Concrete plannen had ik ook nog niet, hoeveel geld heb ik dan nodig en wat wil ik dan allemaal zien!? Moeilijk, moeilijk.. Hoezo luxe probleem??
Een ding was voor mij wel duidelijk: tja als ik er dan toch ben, laat ik het dan gelijk goed doen! Dus ik heb besloten om nog 5 weken langer te blijven om door Nieuw-Zeeland te reizen en om het nog mooier te maken misschien nog even langs Fiji, Cook eilanden en Frans Polynesië…

Dit is mijn lot uit de loterij!!

To be continued..

• 07 Augustus 2011 - 14:24

Babs:

Heb je E-mail ontvangen,en ga je zeker volgen wat je allemaal gaat doen. Maar zal je voor die tijd denk ik nog wel gewoon spreken. Dit klinkt inderdaad heeeeeel belangrijk voor jou. Geniet er lekker van Sanne!!!!!! Tot snel. Liefs ikke

• 09 Augustus 2011 - 07:09

Sjudet:

wow, over 56dagen vertrek je al... djees. das snel joh!! RELAX!! Ben zo blij voor je... nu nog ff snel school afraffelen en je kunt vollop genieten!! xx

• 09 Augustus 2011 - 09:41

Marwo:

Joepie!!!!!!wat een geluksvogel ben jij toch!!!!!ik zal je blijven volgen tijdens je reis!liefsxxxx