Werken @ Eden Park vip box - Reisverslag uit Auckland, Nieuw Zeeland van Sanne - WaarBenJij.nu Werken @ Eden Park vip box - Reisverslag uit Auckland, Nieuw Zeeland van Sanne - WaarBenJij.nu

Werken @ Eden Park vip box

Door: Sanne

Blijf op de hoogte en volg Sanne

20 Oktober 2011 | Nieuw Zeeland, Auckland

Zaterdag 8 oktober: 1e werkdag!
Ik had nog steeds last van de jetlag, dus het werd een rustige ochtend. We zijn naar een internetcafe geweest, naja een omgebouwde zolder met gamende jochies. Het was echt een frituurhok, het was blijkbaar normaal dat je daar ook je fastfood eten mee kon nemen..
Daarna zijn we doorgegaan naar het stadion, want we moesten werken! Heineken heeft twee vip boxen en daar moesten we vandaag staan. Ieder een eigen box. In de vip box is plek voor 16 man, dus erg druk werd het niet. De mensen die zouden komen, waren belangrijke relaties/ gasten van Heineken. Naast mij waren twee mensen van Eden park die de catering regelde. Ik hield me voornamelijk bezig met het perfecte biertje te tappen en de persoonlijke service.
Het was Frankrijk tegen Engeland en Frankrijk won! Wat een sfeer in het stadion en dat die rugby spelers de wedstrijd hebben overleefd is me nog een raadsel. Wat een heftige sport is dat!

Na de wedstrijd hebben we nog met z'n allen een drankje gedronken en hebben Lennart en ik nog een dansje gedaan..

Zondag 9 oktober: 2e werkdag!
De All Blacks tegen Los Puma's (NZ tegen Argentinie). Ik moest weer in de vip box werken en ik had weer dezelfde gasten. De tweede dag was heel relax, omdat ik wist hoe het allemaal zou gaan.
Iedereen was helemaal in de ban van de All Blacks, want mijn gasten kwamen voornamelijk uit NZ. Het hele stadion werd steeds zwarter en af en toe zag je een paar blauwe stippen. De fans zitten gewoon naast elkaar. Het is een heftige sport, maar de fans gaan goed met elkaar om. Niet zoals bij voetbal..
En de Haka, wat is dat geweldig om te zien!! Voor elke wedstrijd doen de All Blacks een Haka: zie youtube! Alle mensen gaan helemaal los als ze dat zien!! Heel erg gaaf!

De All Blacks hadden gewonnen, dus dat was een reden om te feesten. Na het werk zijn we de stad in gegaan! Eerst zijn we naar Snapdragon gegaan en daarna zijn we verder gaan dansen bij Waterfront!

• 20 Oktober 2011 - 13:48

Zwoerd:

Haha, mooi werk! Ik ben stront jaloers:) En ik wacht op foto's! Heb je trouwens al een mooie All Black aan de haak geslagen?:P
    Have fun!