Zware dagen...
Door: Sanne
Blijf op de hoogte en volg Sanne
21 Oktober 2011 | Nieuw Zeeland, Auckland
Zondag werd het een latertje, maar s'ochtends zouden de anderen aankomen vanuit Wellington. We hadden met Leontien afgesproken om ze te verassen met een lekker ontbijtje.. De jongens hadden zelf ook niet geslapen, dus iedereen zat brak aan tafel. Sommige zijn na het ontbijt het bed weer ingedoken.
's Middags kwamen de schoonmaaksters, jaja er wordt twee keer in de week schoon gemaakt incl. de bedden. En elke zondag moeten we een boodschappenlijst door mailen en dan worden de boodschappen ook nog gehaald.. Niets is te gek!
's Avonds zijn we met z'n allen uit eten geweest bij een Italiaans restaurant..
Dinsdag 11 oktober
Vandaag hebben we de Fanzone schoon gemaakt. Tja dat was 3 uurtjes werk en klaar is kees. De Fanzone is een plek voor jaja de fans. Er zijn dingen te doen en mensen kunnen daar de wedstrijden bekijken. Heineken heeft daar twee barren, een DJ met een bar en een aantal dingen die de mensen kunnen doen.
Na deze zware klus zijn we naar Leontien gegaan om daar nog een paar klusjes te doen. We noemen het een sociale werkplaats, dingen uit zakjes halen, vast klikken en doorgeven.. Prima klusje wat je op de bank kon doen..
Na een intensieve werkdag besloten we fietsen te gaan huren. Echte NL gaan op de fiets,de man van de fietsen had overigens die dag alleen NL klanten gehad. NZ$10 dollar voor een hele dag, wij kwamen pas aan het einde van de middag en mochten gaan fietsen voor NZ$5. Prima dealtje! We zijn langs een aantal baaien gefiets, links uiteraard en met een fel gele helm op. Altijd goed voor de foto's..
s'Avonds hebben we crew 2 opgewacht in hun huis met bier, wijn en snacks.. Gaaf om helemaal compleet met z'n allen te zijn en te gaan knallen!!
21 Oktober 2011 - 10:57
Zwoerd:
Jeej weer een update! En gezien de data komt er snel weer een update:) dan met foto's...?:)
Werkze! -
21 Oktober 2011 - 16:00
Nora:
zozo harde werker! -
26 Oktober 2011 - 18:32
Fred:
Zit met jou vader even lekker te snacken en wijntjes te drinken ben stinkend jalours hoorde dat je naar polynesie gaat . Doe maar luxe, maar ja je bent er nu toch in de buurt.