Skeur'n op Aruba...
Door: Sanne
Blijf op de hoogte en volg Sanne
22 Augustus 2005 | Aruba, Oranjestad
We hebben vanaf 10:00 tot 17:00 rond gereden helemaal langs de kust van Aruba.. Het hele eiland rond.. We begonnen bij de Lighthouse, richting de Natural Bridge, Baby Beach. Wat cool zo'n ding zeg! Als laatst zijn we naar Arashi gegaan en hebben daar lekker op het strand gelegen.
Ruth, Alexander & de rest van de familie waren daar aan het BBQ. Dus ik heb nog lekker een sparerib en een kibbenbout mee kunnen eten! Ik had de moeder van Ruth enz nog niet gezien sinds dat ik weer op Aruba was.. Ze begon me helemaal te omhelzen!! Ze was zo blij om me weer te zien! Wat een lief mens is dat zeg!!
s' Avonds heeft Neal me opgehaald en zijn we naar Moomba geweest, daarna ff naar Carlos'n Charlies en daarna weer naar Choose a name.. Kan niet beter toch!!
Ik heb echt een leuke dag gehad!! Lekker bruin geworden (beetje rode wangen)!! Super!
Liefs, Sanne
22 Augustus 2005 - 17:15
Aniek:
Aaaah quad!!! trutje, dat had ik ook vet wel gewild maar goed :P Klinkt allemaal uber gezellig ;) ik ga weer verder kermis vieren hier in grolle :P
AYOOOO Aniek -
23 Augustus 2005 - 08:46
Dikkie:
zuiverrrrrrrrrrrrrr daar
geniet ervan zolang het nog kan !!!!!!!!!!! -
23 Augustus 2005 - 16:29
Emile:
Hai Skattie,hoe isttan?Gisteren met Strid
ook onder de zonnebank geweest,dus..geen rooie wangen,maar rooie billen!Leuk he,met een quad!heb je nog foto's gemaakt hiervan?Zijn gisteren wezen sporten!Ish ghoed he!We laten doordeweeks ons glaasje wijn staan,eens kijken of dat scheelt in het afvallen,je weet wel!Morgen gaan we even langs oma-dj T. Krontjong wel te verstaan!Heb ook een nieuw paspoort,kan weer wat langer in nederland blijven!Ish choed he!Donderdag moet ik even in Delden wezen,ga ik ook even langs oma-dj Mien en ff langs Fred.Die Laser-behandeling werkt uitstekend!Heb nog steeds geen zin om roken,lijkt net of het uit m'n geheugen is gewist!(kan me niet herinneren dat ik vroeger gerookt heb)Hihi.Ik ga zo ,ja, lekker zuurkool eten,want hier regent het voor de verandering!Morgen,woensdag weer sporten.BBB,met dj Tanja,want Irma is met vakantie.Skattie,lekker chillen op het strand,wat ga je koken?,doe iedereen de groeten en tot gauw!Kus en knuf xxxxx liefs E-T en S-H -
23 Augustus 2005 - 19:19
Suraya:
Hai lieve Sanne, nog steeds alles goed met jou? Heb bij Diana geslapen in Amsterdam, gezellig klein kamertje. Ben nu nog steeds druk op zoek, krijg vierkante ogen van dat beeldscherm maar jah.. ooit vind k wel iets. M'n mooie bruine kleur is er al helemaal af, dat wordt zonnebanken he :-) wil net zo bruin als jou zijn when je terug bent! Let maar op! Nog veel plezier en genietse!
Dikke zoen x x x x x x x x -
24 Augustus 2005 - 14:42
Dionne..:
Hey Lieve Meid! Ik zie het al voor me! Sanne op de quad! Wat leuk zeg! Verder gaat het hier wel goed.. Keb vandaag gewoon kats een winterjas gehaald joh! Hoezo fanatiek.. :S Meis veel plezier daar! Doe rustig aan.. Hvj! Dikke Kus.. Ojah, Groetjes van Connie & Annie!!!! Haha.. -
24 Augustus 2005 - 14:45
Dionne..:
Nog even speciaal voor Emile! : Ga zo door! Haha, wat goed dat ie laser behandeling werkt zeg! Moet ik ook maar eens voor sparen, want ik hoest me helemaal de pleures! Haha.. Tot snel en kusjes voor Strid! Liefs, Dion