Tierra del sol... - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Sanne - WaarBenJij.nu Tierra del sol... - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Sanne - WaarBenJij.nu

Tierra del sol...

Door: Sanne

Blijf op de hoogte en volg Sanne

26 Augustus 2005 | Aruba, Oranjestad

Gister ochtend zijn we vroeg naar Tierra del sol geweest. Dat is een groot vila park met gigantische huizen! Oloh!!! Frenky heeft daar een aantal opdrachten. Op gegeven moment moest hij ietst nakijken bij een van die kasten, ik wachtte netjes buiten. Later mocht ik naar binnen! Olo! Ik heb alleen een stukje beneden verdieping gezien, maar echt zo mooi. Je kwam de voordeur binnen en direct was je al bij het zwembad en het uitzicht op de lighthouse. Het dienstmeisje wees mee een stoel aan bij het zwembad en bracht me een glas water.. De beneden verdieping waren voor logees (met eigen keuken). Normaal gesproken mag je daar dus echt niet naar binnen die mensen zijn erg gesteld op hun privace.

Daarna zijn we nog ff gaan bakken bij Arashi beach.. Momenteel is het erg warm, er is bijna geen wind! September is de warmste maand hier.. Dus, hopi calor no!

Na het werk zijn we ff boodschappen gaan halen bij Superfood... En we hebben natuurlijk weer een fantastische maaltijd gehad! We hadden het eten net op en toen belde Harold op, of we langs kwamen om te eten.. OK!! Hahhah, we hebben dus twee warme maaltijden gehad.. Hahah erg he...

Het was gezellig bij Arlet. Arlet maakt bloemstukken voor winkels, bedrijven etc. Allemaal mooie tropische bloemen stonden bij haar in de woonkamer en het rook ook nog eens erg lekker...

Liefs, Sanne

• 26 Augustus 2005 - 23:43

Su...:

Haajjjjj... sorry dat ik laatst van msn ging, maar internetverbinding was weg en ben sinds dien ook niet meer op de computer geweest. Druk druk druk... Yeah right haha.. Gister na A'dam geweest met Vitally en Jane, Janetje is 18 geworden en mocht kadotje uitzoeken. K heb nieuwe bruine tas gekocht, eindelijk een mooie gevonden!
    Maandag voor het eerst na school, iehhhhh eng!!!!! k in m'n remi, slaap bij Milou in Hiversum, zij woont daar nu op kamers en dan moet k verder zoeken na een kamer.
    Ben je al zwart geworden hey? Mennn hey, je hebt het goed voor elkaar daar!Het wordt hier ook weer wat mooier weer. Eindelijk!
    Maar ga nu lekker slapen. Welterusten en nog heeel veeeel plezier!!
    Kussssssje x x x x x x x x