Uitgaan!!
Door: Sanne
Blijf op de hoogte en volg Sanne
15 Augustus 2005 | Aruba, Oranjestad
Frenky had voor me geregeld dat ik lekker bij Aruba Beach Club mocht zonnen. Ik ging met de bus naar het hotel en hij liet me zien waar hij werkte en wat hij daar moest doen. Ben inmiddels lekker een beetje bijgekleurd, maar moet me wel goed insmeren want de zon is hier erg heet!
Later in de middag kwam Arlet ons ophalen. We gingen met (haar zoontje en Harold een goede vriend van d'r) richting Baby Beach. Iets verder nog had je ook een strand, dat was iets rustiger. Weten jullie nog dat grote anker als je naar Baby Beach gaat, die is nu helemaal rood. Zo jammer.. We zijn niet erg lang gebleven, we zijn op de terug weg nog even naar Janine geweest.
Frenky had weer lekker gekookt, maar na het eten word je altijd zo floho.. Ik merkte dat ik nog last had van een jetlag. En ben maar lekker ff gaan slapen, want ik zou die avond met Neal gaan stappen.
Neal kwam rond 11 uur, het was erg leuk om 'm weer terug te zien!!! Dushi's ik heb de groetjes gestuurd. We zijn eerst naar Carlos'n Charlie geweest, daar hebben we hopi Malibu cola gedronken. Neal kent iedereen, dus gratis drinken (errug makkelijk). Shorman was d'r ook en ik vroeg waar Almanzo was. Hij vertelde me dat hij in Amerka woont en getrouwd is..!?!? Waarom dat weet ik niet, maar hij vond het volgens mij ook wel vreemd.. We hebben ons carnavals nummer gedanst, en de unbrella song gedaan hahah en Lo que paso paso word erg veel gedraaidt.
Later zijn we naar Choose a name geweest, daar was een groot feest. En hopi hopi druk. Lekker gedanst en goeie muziek! Ik kwam bolle ook nog tegen!! Bolle was volgens mij nog wat boller. Hahha.. Toen Choose a name dicht ging zijn we nog ff naar Bacara geweest, niet veel te beleven maar we hebben lekker ff bijgeklets. Rond 4 uur heeft Neal me weer netjes naar huis gebracht en ik had de knol'n behoorlijk op..
Liefs, Sanne
15 Augustus 2005 - 17:57
Aniek:
whaaaa KOEL (H) :) echt prachtig! wat een schik zit hier met big smile voor de pc :P -
15 Augustus 2005 - 22:56
Judje:
aah sannie, ik zit hier inplaats van een aniek smile met een traantje op mn wang te luisteren naar je verhalen aah nee he kom je orlando tegen en alles BAH ben jaloers!!! als je michael tegen komt word ik helemaal gek en AL die andere bekende....
vlieg je achterna
geniet ervan he en we houden contact. -
15 Augustus 2005 - 22:58
Judje:
en trouwens je praat ook al als een echte sanne ARUBAAN..ghehe -
16 Augustus 2005 - 11:57
Zwoerdje!:
Kerl...wil je me aan het huilen hebben ofzo? Ik ben echt zó ontzettend jaloers! Bel je snel! Xus! -
16 Augustus 2005 - 13:06
Dikkie:
IK WIL OE BEIDE OOGN DICHT BATSEN!!!!!!!!!!! hahahah
hmm :( wat leuk allemaaaaaaaaaaaal ik wil ook :(
ben trouwns gezakt voor mijn theorie DAMN 10 foutunnnn!!!!!
en ALMANZO GETROUWD das wel de laatste van wie je't verwacht!!! had die geen zin meer in dat geplay van m ;) of gaat ie daar gewoon mee door
x noor -
16 Augustus 2005 - 14:08
Sanne:
Hey Dushi's,
relax no.. Suave! Het is wel krom dat jullie m'n verhalen lezen.. Eerst hadden we altijd de zelfde verhalen. Veel mensen vragen naar jullie..Ik zal iedereen de groeten doen!
Ciao