Benetton.. - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Sanne - WaarBenJij.nu Benetton.. - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Sanne - WaarBenJij.nu

Benetton..

Door: Sanne

Blijf op de hoogte en volg Sanne

16 Augustus 2005 | Aruba, Oranjestad

Gisteren was ik al vroeg op, dus ik ben mee gereden met de broer van Frenky. Ik mis de alto wel hoor, ben nu een beetje afhankelijk van het openbaar vervoer. En zoals je weet is het openbaar vervoer niet zoals in Nederland. Hahah.. Maar als het goed is gaat Frenky een brommer voor me regelen. Lekker brommer veur'n.. Kan ik mooi iemand vragen om mee brommers te gaan kiek'n! Ahaha...

Ik ben even naar het internetcafe gegaan en ben daarna naar Benetton geweest. Het was grappig om iedereen weer te zien. Alba, Saaaaandra!, Mona, Victor, Travo heb ik nog niet gezien. Benetton is wel een beetje veranderd, waar eerst de de discount winkel zat bij de trap daar zit nu een tassen winkel. De muur is verwijderd tussen San Marina, het ziet er goed uit. Ik heb Veronique gesproken en ga woensdag beginnen met werken. Dan ga ik het meteen met haar over hebben over de werktijden enz.

Daarna ben ik ff door de Mainstreet gelopen, heb een blikje ice tea bij de surinamer gehaald. Die man herkende me nog! Echt leuk! Ik heb trouwens ook DE lippenbalsem gekocht! Eindelijk..! Haha.. Later ben ik richting Royal plaza gegaan en kwam onderweg Edgar tegen. Edgar heeft z'n haar eraf en is voorzien van een vriendin.. Hahha... We hebben even gekletst en hij vroeg nog naar jullie. Ik ben even naar Tommy geweest en heb ook nog even 'gezellig' gekletst met Nikki.. Hahah.. Ook hij vroeg naar julllie. Vooral naar Manon natuurlijk.
Manon, ik heb je email adres aan Horma gegeven. Ze is dol op je en ga vandaag in haar lunchtijd het cadeautje geven..

Ik was van plan om met de bus naar Havana te gaan. Want Micheal, Tommie en Bolle waren vrij. Had natuurlijk de bus gemist en had geen zin om te wachten, dus ben ik maar gaan lopen. Het deed me denken aan de carnaval. Ik heb lekker ff bijgekletst met de heren en Tommie heeft me een lift gegeven naar huis. Hij had net een nieuwe Caddilac gekocht, wel een stoer ding.

s'Avonds hebben Frenky en ik ff boodschappen gehaald voor het avond eten. De ouders van Frenky hadden gekookt en ik hab een heerlijke salade gemaakt. We hebben behoorlijk gegeten.

s'Avonds heeft Neal me opgehaald en zijn we naar z'n app. gegaan. Hij heeft me wat foto's laten zien van Jamaica en hij had zelfs foto's van mij en Nora!! Lachen!
We zijn even naar Grammy's geweest, want die eigenaar heb ik zondag leren kennen. Aardige vent en is samen met een Nederlands meisje die hier al 7 jaar woont. Grammy's is een niewe stop voor de Banana bus. Die zelfde kerel was daar ook, we hebben nog een drankje genuttigd in de bus.. En toen was de avond al weer voorbij...

Liefs, Sanne

• 17 Augustus 2005 - 07:45

DIKKIE:

ik zit hier met ttraaaanen achter de computer :(

• 17 Augustus 2005 - 14:20

Dionne!:

Heej Lieve Meid! Wel appart om je site weer te checken! Ik ben nu voor het eerst achter de computer gaan zitten sinds ik trug ben van Kreta, want ik lag sinds ik trug ben ziek op de bank!! Verschrikkelijk! Ben je trug en dan kun je nog niks.. Klote-airco! Maar goed, leuk om te lezen dat die ouders lieve mensen zijn, want ik was wel een btje bezorgd hoor.. Er word gelukkig goed voor je gezorgd! Geniet ervan en pas je goed op jezelf? Hou van je, voor altijd.. Dikke Kus en veel Liefs, Dionne & Fam!