Back at Benetton... - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Sanne - WaarBenJij.nu Back at Benetton... - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Sanne - WaarBenJij.nu

Back at Benetton...

Door: Sanne

Blijf op de hoogte en volg Sanne

18 Augustus 2005 | Aruba, Oranjestad

Gisteren ben ik voor het eerst met de bus gegaan. Bus kwam op tijd en ik kwam op tijd bij Benetton.

Tja wat moet ik zeggen.. niet veel veranderd. Hahah.. De tijd ging wel snel moet ik zeggen. Ik heb met Veronique over m'n werktijden gehad. Ik werk nu halve dagen en in het weekend ben ik vrij, maar Frenky wil nog wat anders voor me regelen.

Na het werk ben ik ff langs Tim geweest. Hij is helemaal gelukkig met z'n vrouwtje uit Venuzuela. Zij is momenteel nog getrouwd, maar de scheidingspapieren zijn er geloof ik al. Hij woont nu al 3 maanden samen met haar en haar kind. Binnenkort gaan ze naar Venuzuela om kennis te maken met de familie... Jaja...

Ik heb bij de busstation gewacht op Frenky. Het begon keihard te regenen en te onweren! Unbelieveble!! Wel mooi om te zien trouwens..

Verder die avond heb ik weinig gedaan, was behoorlijk moe en wou de volgende dag veel dingen doen.

Liefs, Sanne

• 18 Augustus 2005 - 13:14

Aniek:

Even voor de duidelijkheid... over welke Tim hebben we het? :P

• 18 Augustus 2005 - 23:58

Emile:

hai skattie,ik weet het is hier een beetje later,dan bij jou,maar dat kan ook niet anders,want hier was het waanzinnig mooi weer.we hebben lekker met henk en dineke ge-bbq.garnalen,sate,mais,spare-ribs,champagne(nep)wijn ,you know ,heel gezellie,deze dagen zal het hier wat beter weer blijven.dus een soort na zomer.leuk dat het daar ook goed gaat,met je home sweet home,of is het home zweet home?ga je nog duiken?tof dat je halve dagen gaat werken,het is per slot vakantie!wish i was there!kan het me helemaal voorstellen.ansje haar oren gaat goed.frits kan nu nergens de tuin meer uit.heb mijn teevaa's in gelopen!wat wil frenky voor je regelen?ander hotel,of ander werk erbij?het is nu vrijdag morgen,tienvoortwees'nachts,ik ga zo slapen.morgen is er onweer en hagel enregen voorspeld,dus daar kun je lekker op slapen dacht ik zoo.heidie en ollie zijn naar hongarije.slaap lekker,veel plezier,speak you later!!liefs emile en strid

• 19 Augustus 2005 - 07:43

Shelley:

hey sanne! hoe is het meid? ik zit nog steeds in het prachtige sri lanka, ik heb je echt zoooo veel te vertellen, maar dat doe ik uitgebreid in een mailtje, nog veel plezier
    dikke kus shelley

• 20 Augustus 2005 - 13:02

Emile:

hai skattie,alles goed?lekker gewerkt?weekend!!!ga je naar het strand?tuurlk!ga je uit?tuurlk!wij niet.gewoon thuis filmpje kijken,geloof ik.wat heb je allemaal gedaan?ga je nog duiken?strid is al een week gestopt met roken!goed he?ik rook ook nog steeds niet.zo ff naar de winkel,wijntje halen enzo.schrijf je nog wat terug? groetjes en knufjes,liefs emile en strid.

• 20 Augustus 2005 - 16:11

Zwoerd!:

Hey dushi. Goed geregeld bij Benetton. Hoe was de Full Moon Party?? Vast weer helemaal te gek... Ik ga morgen op vakantie, dus ik volg je een week niet meer. Maar bel je daarna wel weer. Veel plezier nog en vergeet niet aan iedereen die ik kan de groetjes te doen:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Xus!

• 20 Augustus 2005 - 17:28

Marion:

Hoi Sanne! Je bent nu alweer een week op Aruba, nog 3 te gaan dus..? Geniet maar, want hier is het geen fuck aan. Ciao! xx

• 30 Augustus 2005 - 14:06

Je Neefje:

Na lange tijd weer een berichtje van je neefje, uit het warme deventer tijdens intro...

Je hebt je draai weer gevonden, en is het al aftellen naar je thuiskomst...??

Tot snel! Kus
    RB