Oooh zo moe.. - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Sanne - WaarBenJij.nu Oooh zo moe.. - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Sanne - WaarBenJij.nu

Oooh zo moe..

Door: Sanne

Blijf op de hoogte en volg Sanne

20 Augustus 2005 | Aruba, Oranjestad

Eergisteren ben ik vroeg met de bus gegaan. Ik ben eerst naar Ralf Lauren geweest om het cadeautje van Aniek af te geven. Nou de dames waren er hardstikke blij mee hoor!!! Daarna ben ik ff naar Superfood geweest om wat kleine boodschapjes te doen..

Daarna was ik van plan om even langs Underground te gaan, maar Orlando vertelde me dat Giovanni naar Amerika is. Dus de winkel zit dicht, maar ik ga wel een andere keer..

Voordat ik naar het werk ging ben ik nog even achter internet geweest.. En wie zat daar.. Marcel de surfdude!! We hebben ff gekletst en telefoon nummers uitgedeeld en hij vertelde me waar hij precies woont.

Na het werk ben ik meteen het bed ingedoken, ik was zo ontzettend moe... Wel saai, maar ik moet toch ff wat slaap in halen..

Liefs, Sanne

• 20 Augustus 2005 - 19:22

Zwoerdje!:

De de ma van Natalie de groeten van me:D Xus!

• 21 Augustus 2005 - 11:30

Aniek:

hahaha! oke dan, bedankt he!