Christmas Dinner!
Door: Sanne
Blijf op de hoogte en volg Sanne
16 December 2004 | Aruba, Oranjestad
kerst wordt hier dus heel erg groot gevierd. We hebben vanavond Christmas Dinner bij Moomba beach. Een aantal mensen zijn hiervoor speciaal naar de kapper geweest. En hebben hun haar laten kleuren, stylen, knippen etc. Ook de nagels werden natuurlijk gedaan.
Maargoed Nora en ik waren ook errug blij met onze outfit van 25 euro. Haha. We hadden zelfs nog schoenen gekocht in onze pauze. Waren ook niet duur.
Iedereen had er al erg veel zin in. We vroegen Veronique of we iets eerder weg mochten gaan omdat we moesten lopen en het dan te krap werd. En dat mocht gelukkig wel. We hadden afgesproken met een collega dat ze ons zouden ophalen en weer wegbrengen.
Iedereen zag er heel mooi uit in het wit. Er was lopend bufet en een open bar! Dat wil zeggen: drinken wat je wil drinken en hoeveel. Het lopend bufet heb ik een beetje verkeerd begrepen. Ik dacht dat je bij een lopend bufet meerdere keren mocht opscheppen. Dus ik begon lekker met een bord vol sla en een beetje vlees. En daarna ging ik voor de andere dingen. Maargoed het was dus 1 keer lopen, want iedereen ging meteen aan het toetje. Naja pech gehad.
Daarna werden de cadeaus uitgedeeld. Die gene die aan de beurt was moest gaan staan en z'n secret friend zeggen en dan het cadeautje geven. We hebben ook nog iets van Benetton zelf gekregen. 2 T-shirts eentje maat L en de andere maat s. En we hebben ook nog parfum en zeep gekregen. Vond ik toch wel netjes.
Na alle cadeautjes zijn we naar de bar gegaan en daar hebben we gedanst tot half 1. Het was echt wel gezellig. Iedereen ging salsa dansen. En het zag er erg mooi uit.
We werden weer netjes thuis gebracht en we hadden Manon nog ff lastig gevallen en daarna zijn we heerlijk gaan slapen.
Liefs, Sanne
16 December 2004 - 20:09