Wiehiekend - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Sanne - WaarBenJij.nu Wiehiekend - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Sanne - WaarBenJij.nu

Wiehiekend

Door: Sanne

Blijf op de hoogte en volg Sanne

20 December 2004 | Aruba, Oranjestad

Hello,

(zaterdag)

We zijn weer vroeg op stap gegaan. We hebben een beetje gewinkeld. En we hebben heeerlijk gegeten bij een restaurantje. Ik heb als lunch een aardappel pannenkoek gehad met gesmolte kaas en een gebakken ei en bacon. Dat ging er erg goed in. Jammie. Maarjah op gegeven moment moesten we toch weer werken he. Ach het viel allemaal ook best wel mee.

Nora en ik hebben een lekker broodje gekocht bij Subway. Errug lekker en is ook nog eens gezond!

s' Avonds zijn we naar Bahia geweest. Het was behoorlijk druk, maar we hebben ons prima vermaakt. De andere gingen al eerder naar huis, maar Nora en ik gingen nog lekker ff door. We zijn nog naar Choose a name geweest, maar het was rustig. En toen zijn we ook nog naar een andere discotheek geweest. Ik weet alleen de naam niet meer. Techno enz. Totaal niet mijn muziek dus, maar het zag er wel mooi uit. Grote koepel met allemaal lounge banken. Na een kwartiertje had ik het wel weer gezien.

Nora en ik waren netjes om 5 uur thuis, we hebben nog ff cornflakes gegeten. <-- Heerlijk! Nora heeft me aangestoken. Elke ochtend appel met kaneel cornflakes. Jammie!

Liefs, Sanne

• 21 December 2004 - 09:21

Papski:

Hai skatski,ben bezig dingetjes te verzamelen,zodat Oscar het mee kan nemen;briefjes,foto's enz.What's the SURPRISE?sms maar,a.s donderdag eten we bij oma A.Groeten van iedereen!kus en knuf van ons.Ciao bella!!